Ondernemers van De Ambacht denken na over toekomstige gebouw

Maartje Nuesink 08-09-2023 116 keer bekeken 0 reacties

Welke faciliteiten zijn er straks voor ondernemers in De Ambacht? Waar moeten kantoren en werkplekken aan voldoen? Hoe kunnen we wat voor de buurt betekenen? Deze thema's kwamen aan de orde tijdens de eerste meedenk-meeting van de huidige ondernemers van De Ambacht.

Voor de zomer zijn de nieuwe plannen voor De Ambacht bekendgemaakt. De voormalige Ambachtsschool wordt uitgebreid met een woontoren van ongeveer 150 betaalbare appartementen. In de nieuwe plannen blijft er plek voor ondernemers, horeca en natuurlijk veel groen. 

Ondernemers zijn welkom in de nieuwe plannen 

De bestaande bouw blijft voor een groot deel bestaan. Ondernemers kunnen terugkeren na de verbouwing van het huidige pand. Tijdens onze bijeenkomst in juli hebben we al een aantal goede ideeën en opmerkingen gehoord. Bijvoorbeeld over bereikbaarheid en parkeren. 

Meer verbinding onderling én met buurtbewoners 

Tijdens deze eerste sessie met het Ambacht meedenk-team van ondernemers kwamen een aantal belangrijke zaken aan de orde. Vooral flexibiliteit in het gebruik van ruimtes, verbinding tussen ondernemers onderling én van waarde zijn voor de buurt werden belangrijk gevonden. Bovenal waren de aanwezigen blij met de nieuwe plannen en de kansen die het biedt voor hun eigen onderneming. 

Dit jaar wordt er nog een meedenk-sessie georganiseerd. De huidige ondernemers van De Ambacht ontvangen hiervoor een uitnodiging. 

0  reacties

 

Molenstraat Centrum 1,
7311 XG Apeldoorn

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

 
Cookie-instellingen