Eerste bijeenkomst buurt-meedenkteam geslaagd: veel goede ideeën

Maartje Nuesink 08-09-2023 122 keer bekeken 0 reacties

De Ambacht is volop in ontwikkeling! Deze week spraken we opnieuw met een team van buren dat meedenkt over onze nieuwe plannen. 

We zijn erg blij dat onze buren tijd maken om het met ons te hebben over de plannen. We willen van waarde zijn voor onze toekomstige huurders maar voor onze buurt. Meer dan alleen een gebouw. Ook een gezellige en groene plek waar ondernemers, bewoners en buren elkaar kunnen ontmoeten.

Het was een fijne avond. Veel van de aanwezigen zien de nieuwe plannen als positief. Natuurlijk spraken we over zaken als verkeer, afval en parkeren. Dat moet natuurlijk goed geregeld worden. Maar ook spraken we over de wens om elkaar als buurtgenoten gemakkelijk te ontmoeten en groen veel aandacht te geven. En waren er veel ideeën over de gewenste faciliteiten zoals een prikpost of een kleine supermarkt. Wij gaan op onze beurt weer aan de slag met alle ideeën. 

Benieuwd naar onze plannen? Op dinsdag 19 september ben je van 17-20 uur van harte welkom tijdens onze inloopbijeenkomst in restaurant Heerlijk Lokaal. Aanmelden is niet nodig.

0  reacties

 

Molenstraat Centrum 1,
7311 XG Apeldoorn

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

 
Cookie-instellingen